LEGO City Stuntz Vuur Stuntmotor - 60311

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Geef het speelplezier van kinderen een boost met deze geweldige LEGO® City Vuur stuntmotor (60311) set met een speelgoedmotor met vliegwielfunctie voor het uitvoeren van spectaculaire stunts en een minifiguur van brandweervrouw Freya McCloud uit de tv-serie LEGO City Adventures voor zinderende actie! Een speelset met iets extra's voor kinderen...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€10.94

Beste deal bij: Top1Toys

32 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€10.94

32% Goedkoper

€11.94

25% Goedkoper

€13.94

13% Goedkoper

€15.16

5% Goedkoper

€15.98

Beschrijving LEGO

Geef het speelplezier van kinderen een boost met deze geweldige LEGO® City Vuur stuntmotor (60311) set met een speelgoedmotor met vliegwielfunctie voor het uitvoeren van spectaculaire stunts en een minifiguur van brandweervrouw Freya McCloud uit de tv-serie LEGO City Adventures voor zinderende actie! Een speelset met iets extra's voor kinderen vanaf 5 jaar! Bij deze bouwset krijgen kinderen simpele, gedrukte bouwinstructies en Instructions PLUS, onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met deze interactieve bouwgids met zoom- en draaifuncties worden beginnende LEGO bouwers al snel echte meesterbouwers. Kinderen beleven volop actie Met LEGO City Stuntz sets...

Geef het speelplezier van kinderen een boost met deze geweldige LEGO® City Vuur stuntmotor (60311) set met een speelgoedmotor met vliegwielfunctie voor het uitvoeren van spectaculaire stunts en een minifiguur van brandweervrouw Freya McCloud uit de tv-serie LEGO City Adventures voor zinderende actie! Een speelset met iets extra's voor kinderen vanaf 5 jaar! Bij deze bouwset krijgen kinderen simpele, gedrukte bouwinstructies en Instructions PLUS, onderdeel van de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Met deze interactieve bouwgids met zoom- en draaifuncties worden beginnende LEGO bouwers al snel echte meesterbouwers. Kinderen beleven volop actie Met LEGO City Stuntz sets bevinden kinderen zich midden in de actie met vliegwielmotoren, coole voertuigen, realistische bouwwerken en leuke personages voor allerlei fantasierijke rollenspellen, gebaseerd op situaties uit het echte leven. Combineer speelsets uit de LEGO City Stuntz reeks voor nog grotere stuntshows! Producteigenschappen: Kinderen kunnen geweldige stuntshows boordevol actie naspelen met deze LEGO® City Vuur stuntmotor (60311) speelgoedset, bestaande uit een coole stuntmotor met vliegwielfunctie en het personage Freya McCloud uit de LEGO City tv-serie. Wat zit er in de doos? Alles wat kinderen nodig hebben om een stuntmotor met vliegwielfunctie te bouwen, plus een minifiguur van brandweervrouw Freya McCloud uit de tv-serie LEGO® City Adventures. Kinderen duwen de stuntmotor om het vliegwiel te activeren en laten hem vervolgens los voor geweldige sprongen, stunts in de lucht en spectaculaire landingen. De LEGO® City Vuur stuntmotor speelset is een leuk cadeautje voor een verjaardag, de feestdagen of zomaar tussendoor voor stuntfanaten van 5 jaar en ouder. De Vuur stuntmotor is ca. 3 cm hoog, 6 cm lang en 2 cm breed. Combineer deze speelset met andere sets uit de LEGO® City Stuntz reeks voor nog meer spannende stuntshows. Inclusief gedrukte instructies en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve handleiding maakt van bouwen met LEGO stenen kinderspel! Met LEGO® City Stuntz sets bevinden kinderen zich midden in de actie met coole speelgoedvoertuigen en leuke personages voor allerlei fantasierijke verhalen en rollenspellen die zijn gebaseerd op situaties uit het echte leven. Alle LEGO® stenen en onderdelen worden al sinds 1958 gefabriceerd volgens strikte kwaliteitsnormen zodat ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn. LEGO® bouwspeelgoed wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat elke speelset voldoet aan strenge veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702017024233
Legocode 60311
Leeftijd 5 - 10 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017024233

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Stuntz Vuur Stuntmotor - 60311 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017024233 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Stuntz Vuur Stuntmotor - 60311' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60311

Waar is LEGO City Stuntz Vuur Stuntmotor - 60311 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Stuntz Vuur Stuntmotor - 60311 met het legonummer 60311 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Stuntz Vuur Stuntmotor - 60311?

Het lego nummer van LEGO City Stuntz Vuur Stuntmotor - 60311 is 60311 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Stuntz Vuur Stuntmotor - 60311 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Stuntz Vuur Stuntmotor - 60311 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Stuntz Vuur Stuntmotor - 60311 momenteel in de aanbieding is.