LEGO City Sloopterrein - 60076

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Er komt een grote sloopklus aan! De sloopexperts halen al hun machines en gereedschap erbij om een hele rij oude huizen af te breken. Misschien kun jij ze helpen? Ga aan boord van de enorme bouwkraan: laat de giek draaien zodat de zware sloopkogel die eronder hangt naar een muur...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€204.95

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€204.95

Beschrijving LEGO

Er komt een grote sloopklus aan! De sloopexperts halen al hun machines en gereedschap erbij om een hele rij oude huizen af te breken. Misschien kun jij ze helpen? Ga aan boord van de enorme bouwkraan: laat de giek draaien zodat de zware sloopkogel die eronder hangt naar een muur zwaait… Bam! Plaats de staven dynamiet onder het gebouw en druk op de hendel van de ontsteker… Boem! Gebruik de sterke wiellader om de sloopketting strak te trekken… Krak! Als alle muren zijn gesloopt gooi je het puin in de laadbak van de kiepwagen. Dat was echt een mooi sloopkarwei!...

Er komt een grote sloopklus aan! De sloopexperts halen al hun machines en gereedschap erbij om een hele rij oude huizen af te breken. Misschien kun jij ze helpen? Ga aan boord van de enorme bouwkraan: laat de giek draaien zodat de zware sloopkogel die eronder hangt naar een muur zwaait… Bam! Plaats de staven dynamiet onder het gebouw en druk op de hendel van de ontsteker… Boem! Gebruik de sterke wiellader om de sloopketting strak te trekken… Krak! Als alle muren zijn gesloopt gooi je het puin in de laadbak van de kiepwagen. Dat was echt een mooi sloopkarwei! Inclusief 5 sloopexpert minifiguren met diverse accessoires.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702015350174
Legocode 60076
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015350174

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Sloopterrein - 60076 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015350174 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Sloopterrein - 60076' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60076

Waar is LEGO City Sloopterrein - 60076 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Sloopterrein - 60076 met het legonummer 60076 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Sloopterrein - 60076?

Het lego nummer van LEGO City Sloopterrein - 60076 is 60076 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Sloopterrein - 60076 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Sloopterrein - 60076 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Sloopterrein - 60076 momenteel in de aanbieding is.