LEGO City Politietraining academie - 60372

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Welkom bij de LEGO City Politietraining academie (60372)! Deze veelzijdige politiespeelset voor kinderen vanaf 6 jaar zit vol met spannende uitdagingen. Toekomstige politieagenten klauteren op de klimmuur, slingeren aan het klimrek en zoeven daarna naar beneden met de tokkelbaan. Deze veelzijdige bouw- en speelset bestaat uit een modulair politiebureau met...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€69.95

Beste deal bij: Bijenkorf

22 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€69.95

22% Goedkoper

€71.94

20% Goedkoper

€89.99

€89.99

Beschrijving LEGO

Welkom bij de LEGO City Politietraining academie (60372)! Deze veelzijdige politiespeelset voor kinderen vanaf 6 jaar zit vol met spannende uitdagingen. Toekomstige politieagenten klauteren op de klimmuur, slingeren aan het klimrek en zoeven daarna naar beneden met de tokkelbaan. Deze veelzijdige bouw- en speelset bestaat uit een modulair politiebureau met meerdere ruimtes en een hindernisbaan in de buitenlucht met leuke mogelijkheden, waaronder een speelgoedklimmuur, klimrek en kabelbaan. De set met politie speelgoed voor kinderen bevat ook een bestuurbare terreinwagen, 6 minifiguren en een paardenfiguur. Deze veelzijdige bouwset is inclusief eenvoudige gedrukte bouwinstructies met afbeeldingen en instructies in de LEGO Builder...

Welkom bij de LEGO City Politietraining academie (60372)! Deze veelzijdige politiespeelset voor kinderen vanaf 6 jaar zit vol met spannende uitdagingen. Toekomstige politieagenten klauteren op de klimmuur, slingeren aan het klimrek en zoeven daarna naar beneden met de tokkelbaan. Deze veelzijdige bouw- en speelset bestaat uit een modulair politiebureau met meerdere ruimtes en een hindernisbaan in de buitenlucht met leuke mogelijkheden, waaronder een speelgoedklimmuur, klimrek en kabelbaan. De set met politie speelgoed voor kinderen bevat ook een bestuurbare terreinwagen, 6 minifiguren en een paardenfiguur. Deze veelzijdige bouwset is inclusief eenvoudige gedrukte bouwinstructies met afbeeldingen en instructies in de LEGO Builder app – een digitale bouwpartner met intuïtieve zoom- en draaifuncties waarmee kinderen elk model van alle kanten kunnen bekijken terwijl ze het bouwen. In de inspirerende wereld van LEGO City speelsets raken kinderen niet snel uitgespeeld; met de gedetailleerde gebouwen, realistische voertuigen en personages kunnen ze eindeloos veel fantasierijke rollenspellen spelen. Kinderen die dol zijn op paarden, of die geïnteresseerd zijn in de politie, zullen dit speelgoed geweldig vinden. Het is dan ook een uitstekend cadeau-idee voor iedere gelegenheid!

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702017416328
Legocode 60372
Leeftijd 6 - 6 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017416328

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Politietraining academie - 60372 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017416328 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Politietraining academie - 60372' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60372

Waar is LEGO City Politietraining academie - 60372 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Politietraining academie - 60372 met het legonummer 60372 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Politietraining academie - 60372?

Het lego nummer van LEGO City Politietraining academie - 60372 is 60372 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Politietraining academie - 60372 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Politietraining academie - 60372 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Politietraining academie - 60372 momenteel in de aanbieding is.