LEGO City Autotransportvoertuig

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Kinderen kunnen wel 3 LEGO City Geweldige voertuigen speelgoedauto's vervoeren met het LEGO City Autotransportvoertuig (60305). Deze gelede vrachtwagen heeft een dubbeldeks aanhanger met een bovendek dat omhoog kan en een werkende helling. Ze krijgen ook een coole muscle car die ze kunnen vervoeren, plus minifiguren van een vrachtwagenchauffeur en...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€59.95

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€59.95

Beschrijving LEGO

Kinderen kunnen wel 3 LEGO City Geweldige voertuigen speelgoedauto's vervoeren met het LEGO City Autotransportvoertuig (60305). Deze gelede vrachtwagen heeft een dubbeldeks aanhanger met een bovendek dat omhoog kan en een werkende helling. Ze krijgen ook een coole muscle car die ze kunnen vervoeren, plus minifiguren van een vrachtwagenchauffeur en een automobilist. Spannende bouwset voor kinderen vanaf 5 jaar Deze autotransportvoertuig speelset bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies, zodat ook jongere LEGO bouwers zelfstandig aan de slag kunnen met bouwen. Jouw kleine chauffeur tuft dus in no time over de weg! LEGO City Geweldige voertuigen – cool speelgoed voor kinderen Kinderen...

Kinderen kunnen wel 3 LEGO City Geweldige voertuigen speelgoedauto's vervoeren met het LEGO City Autotransportvoertuig (60305). Deze gelede vrachtwagen heeft een dubbeldeks aanhanger met een bovendek dat omhoog kan en een werkende helling. Ze krijgen ook een coole muscle car die ze kunnen vervoeren, plus minifiguren van een vrachtwagenchauffeur en een automobilist. Spannende bouwset voor kinderen vanaf 5 jaar Deze autotransportvoertuig speelset bevat eenvoudig te volgen bouwinstructies, zodat ook jongere LEGO bouwers zelfstandig aan de slag kunnen met bouwen. Jouw kleine chauffeur tuft dus in no time over de weg! LEGO City Geweldige voertuigen – cool speelgoed voor kinderen Kinderen groeien op omringd door geweldige voertuigen en machines. Met LEGO City Geweldige voertuigen bouwsets kunnen ze die van dichtbij ontdekken met realistische modellen en leuke personages die onbegrensd fantasierijk speelplezier stimuleren.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016980523
Legocode 60305
Leeftijd 5 - 75 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016980523

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Autotransportvoertuig het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016980523 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Autotransportvoertuig' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60305

Waar is LEGO City Autotransportvoertuig het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Autotransportvoertuig met het legonummer 60305 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Autotransportvoertuig?

Het lego nummer van LEGO City Autotransportvoertuig is 60305 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Autotransportvoertuig en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Autotransportvoertuig ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Autotransportvoertuig momenteel in de aanbieding is.