LEGO City Achtervolging politiebureau - 60370

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Laat kinderen van 4 jaar en ouder kennismaken met een wereld vol speelplezier en fantasie met deze LEGO City Politie Achtervolging politiebureau (60370) speelset. Ze kunnen meteen in actie komen: de boef is ontsnapt op zijn motor! Samen met de politieagenten kunnen ze de boef achtervolgen in de politieauto. Dit...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€24.93

Beste deal bij: Bol.com

29 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€24.93

29% Goedkoper

€34.99

Beschrijving LEGO

Laat kinderen van 4 jaar en ouder kennismaken met een wereld vol speelplezier en fantasie met deze LEGO City Politie Achtervolging politiebureau (60370) speelset. Ze kunnen meteen in actie komen: de boef is ontsnapt op zijn motor! Samen met de politieagenten kunnen ze de boef achtervolgen in de politieauto. Dit veelzijdige speelgoed nodigt kinderen uit tot fantasierijk spel. Het politiebureau heeft een slagboom die omhoog en omlaag kan; binnen zijn een kantoor en een gevangenis met ontsnappingsfunctie te vinden. Deze set met LEGO constructie speelgoed bevat ook een politieauto en een speelgoedmotor, plus minifiguren van 2 politieagenten en 2 boeven....

Laat kinderen van 4 jaar en ouder kennismaken met een wereld vol speelplezier en fantasie met deze LEGO City Politie Achtervolging politiebureau (60370) speelset. Ze kunnen meteen in actie komen: de boef is ontsnapt op zijn motor! Samen met de politieagenten kunnen ze de boef achtervolgen in de politieauto. Dit veelzijdige speelgoed nodigt kinderen uit tot fantasierijk spel. Het politiebureau heeft een slagboom die omhoog en omlaag kan; binnen zijn een kantoor en een gevangenis met ontsnappingsfunctie te vinden. Deze set met LEGO constructie speelgoed bevat ook een politieauto en een speelgoedmotor, plus minifiguren van 2 politieagenten en 2 boeven. Deze eenvoudig te bouwen speelset wordt geleverd met geïllustreerde bouwinstructies op papier en digitale instructies in de LEGO Builder app. Bij de set met constructie speelgoed zit ook een LEGO startsteen, om jonge bouwers op weg te helpen met het bouwen. Met LEGO City 4+ sets valt er altijd wat te ontdekken: van gebouwen boordevol functies, en realistische voertuigen, tot leuke personages, waarmee kinderen fantasierijke rollenspellen kunnen bedenken op basis van helden en situaties uit het echte leven.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702017416304
Legocode 60370
Leeftijd 6 - 6 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702017416304

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City Achtervolging politiebureau - 60370 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702017416304 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City Achtervolging politiebureau - 60370' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60370

Waar is LEGO City Achtervolging politiebureau - 60370 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City Achtervolging politiebureau - 60370 met het legonummer 60370 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City Achtervolging politiebureau - 60370?

Het lego nummer van LEGO City Achtervolging politiebureau - 60370 is 60370 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City Achtervolging politiebureau - 60370 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City Achtervolging politiebureau - 60370 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City Achtervolging politiebureau - 60370 momenteel in de aanbieding is.