LEGO City 4+ Wegenbouwtruck - 60284

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Help de LEGO® City wegwerker om de wegen in een goede staat te houden. Rijd de geweldige truck in positie en plaats de verkeerskegels en het bord voor wegwerkzaamheden ernaast. Aaahh! Een rat! Breng het ondeugende knaagdier naar een veilige plek, pak je schep en kruiwagen en ga aan de...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€12.94

Beste deal bij: Alternate

23 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€12.94

23% Goedkoper

€12.94

23% Goedkoper

€12.98

22% Goedkoper

€15.94

5% Goedkoper

€15.98

4% Goedkoper

€16.70

Beschrijving LEGO

Help de LEGO® City wegwerker om de wegen in een goede staat te houden. Rijd de geweldige truck in positie en plaats de verkeerskegels en het bord voor wegwerkzaamheden ernaast. Aaahh! Een rat! Breng het ondeugende knaagdier naar een veilige plek, pak je schep en kruiwagen en ga aan de slag. Gebruik de laadschop van de truck om het zware puin te vervoeren en eruit te kiepen. Verzamel al je spullen wanneer je klaar bent en rijd naar de volgende klus! Bouw- en speelplezier voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar Deze 4+ bouwset bevat eenvoudige gedrukte instructies en een...

Help de LEGO® City wegwerker om de wegen in een goede staat te houden. Rijd de geweldige truck in positie en plaats de verkeerskegels en het bord voor wegwerkzaamheden ernaast. Aaahh! Een rat! Breng het ondeugende knaagdier naar een veilige plek, pak je schep en kruiwagen en ga aan de slag. Gebruik de laadschop van de truck om het zware puin te vervoeren en eruit te kiepen. Verzamel al je spullen wanneer je klaar bent en rijd naar de volgende klus! Bouw- en speelplezier voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar Deze 4+ bouwset bevat eenvoudige gedrukte instructies en een startsteen voor een snelle start. In de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets vinden kinderen ook Instructions PLUS: een interactieve bouwgids met geweldige zoom- en draaifuncties waarmee bouwen kinderspel wordt. Over LEGO City Geweldige voertuigen LEGO City Geweldige voertuigen speelsets bestaan uit voer-, vaar- en vliegtuigen met een heleboel functies. Kinderen ontdekken klassieke voertuigen en bedenken verhalen die het echte leven op een leuke, fantasierijke manier weerspiegelen. Een ideale manier om kinderen te laten kennismaken met de spannende wereld van LEGO® City. Deze speelset is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar en is ontworpen voor creatief, zelfstandig spel gebaseerd op het echte leven. Deze LEGO® City Wegenbouwtruck (60284) speelset bestaat uit een voorlader, kruiwagen, verkeerskegels, een bord voor wegwerkzaamheden en een schep, plus een minifiguur van een wegwerker en een figuur van een rat. Kinderen kunnen delen van de weg afzetten met het bord en de verkeerskegels, de laadschop vullen en kantelen en allerlei leuke scenario's naspelen met de minifiguur van een wegwerker en de rattenfiguur. Met LEGO® City 4+ sets ontdekken kinderen en volwassenen hoe leuk het is om samen te bouwen en te spelen. Dankzij de speciale startstenen en eenvoudige bouwinstructies ontwikkelen kinderen stap voor stap belangrijke vaardigheden. Eenmaal gebouwd is de truck ca. 8 cm hoog, 8 cm lang en 6 cm breed. Inclusief accessoires zoals een veiligheidshelm voor de wegwerker. Bevat eenvoudige 4+ instructies en Instructions PLUS – onderdeel van de gratis LEGO® Bouwinstructies app voor smartphones en tablets. Deze interactieve bouwhandleiding helpt kinderen echte meesterbouwers te worden. LEGO® City Geweldige voertuigen sets helpen kinderen om hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen met gebouwen boordevol leuke functies, realistische voertuigen en grappige personages die zelfstandig, onbegrensd spelen stimuleren. LEGO® onderdelen voldoen aan strenge industrienormen, waardoor ze compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® City stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke speelset voldoet aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016889604
Legocode 60284
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016889604

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City 4+ Wegenbouwtruck - 60284 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016889604 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City 4+ Wegenbouwtruck - 60284' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60284

Waar is LEGO City 4+ Wegenbouwtruck - 60284 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City 4+ Wegenbouwtruck - 60284 met het legonummer 60284 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City 4+ Wegenbouwtruck - 60284?

Het lego nummer van LEGO City 4+ Wegenbouwtruck - 60284 is 60284 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City 4+ Wegenbouwtruck - 60284 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City 4+ Wegenbouwtruck - 60284 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City 4+ Wegenbouwtruck - 60284 momenteel in de aanbieding is.