LEGO City 4+ Politiehelikopter - 60275

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Vroem! Een boef is op de vlucht op haar supersnelle waterscooter met een handvol gestolen bankbiljetten. Roep de hulp in van de LEGO® City Politiehelikopter en zet de achtervolging in! Help de politieagent om de vluchtende boef te vinden en duik omlaag voor een snelle arrestatie. Als je haar in...

Lees meer..
4.5/5
Lees alle reviews

€12.94

Beste deal bij: Top1Toys

37 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€12.94

37% Goedkoper

€17.44

15% Goedkoper

€20.47

Beschrijving LEGO

Vroem! Een boef is op de vlucht op haar supersnelle waterscooter met een handvol gestolen bankbiljetten. Roep de hulp in van de LEGO® City Politiehelikopter en zet de achtervolging in! Help de politieagent om de vluchtende boef te vinden en duik omlaag voor een snelle arrestatie. Als je haar in de boeien hebt geslagen en ze veilig aan boord is, breng je haar direct naar de dichtstbijzijnde City gevangenis. Weer een LEGO City politieavontuur boordevol actie! Creatief plezier voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar Deze stevige 4+ bouwset bevat eenvoudige gedrukte bouwinstructies en een speciale startsteen waarmee zelfs beginnende...

Vroem! Een boef is op de vlucht op haar supersnelle waterscooter met een handvol gestolen bankbiljetten. Roep de hulp in van de LEGO® City Politiehelikopter en zet de achtervolging in! Help de politieagent om de vluchtende boef te vinden en duik omlaag voor een snelle arrestatie. Als je haar in de boeien hebt geslagen en ze veilig aan boord is, breng je haar direct naar de dichtstbijzijnde City gevangenis. Weer een LEGO City politieavontuur boordevol actie! Creatief plezier voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar Deze stevige 4+ bouwset bevat eenvoudige gedrukte bouwinstructies en een speciale startsteen waarmee zelfs beginnende bouwers zelfstandig aan de slag kunnen. En met de gratis LEGO Bouwinstructies app voor smartphones en tablets krijgen kinderen toegang tot Instructions PLUS: een interactieve bouwhandleiding met zoom- en draaifuncties waarmee LEGO bouwen kinderspel wordt. De geweldige wereld van LEGO City LEGO City politiesets biedt kinderen een spannende bouw- en speelervaring met realistische modellen en grappige personages die de echte wereld op een fantasierijke manier nabootsen. Eigenschappen: Deze eenvoudig te bouwen Politiehelikopter (60275) speelset laat kinderen op een leuke manier kennismaken met het geweldige LEGO® City universum, waar jongens en meisjes vanaf 4 jaar eindeloos creatief kunnen spelen. Wat zit er in de doos? Een stevige politiehelikopter, een boevenwaterscooter en 2 bankbiljetten, plus minifiguren van een politieagent en boef. Je hebt alleen wat fantasie nodig voor eindeloos speelplezier! De politiehelikopter beschikt over een cockpit met ruimte voor een minifiguur, ronddraaiende rotors en een romp die open kan voor de gevangengenomen boef. Kinderen kunnen de boef met haar gestolen bankbiljetten aan de waterscooter bevestigen. Een geweldig cadeau voor een verjaardag, de feestdagen of een andere gelegenheid voor LEGO® City fans en een ideale introductie tot het LEGO City universum voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar. De helikopter is ca. 8 cm hoog, 12 cm lang en 5 cm breed – dus er is genoeg ruimte voor de LEGO® City politiepiloot. De helikopter bevat een decoratieve politietegel en een speelgoedzoeklicht. Deze 4+ speelset is inclusief eenvoudige gedrukte en digitale bouwinstructies plus een speciale startsteen, waarmee zelfs beginnende bouwers helemaal zelf hun LEGO® speelgoed kunnen bouwen. LEGO® City politiespeelsets bevatten kleurrijke gebouwen, coole speelgoedvoertuigen en grappige personages voor urenlang creatief bouwplezier en fantasierijk spel. Alle LEGO® stenen en onderdelen worden gefabriceerd volgens strikte kwaliteitsnormen zodat ze consistent, compatibel en leuk om mee te bouwen zijn – en dat is al zo sinds 1958. LEGO® City bouwspeelgoed wordt grondig getest om ervoor te zorgen dat elke speelset voldoet aan strikte veiligheidsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016912180
Legocode 60275
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016912180

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City 4+ Politiehelikopter - 60275 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016912180 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City 4+ Politiehelikopter - 60275' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60275

Waar is LEGO City 4+ Politiehelikopter - 60275 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City 4+ Politiehelikopter - 60275 met het legonummer 60275 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City 4+ Politiehelikopter - 60275?

Het lego nummer van LEGO City 4+ Politiehelikopter - 60275 is 60275 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City 4+ Politiehelikopter - 60275 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City 4+ Politiehelikopter - 60275 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City 4+ Politiehelikopter - 60275 momenteel in de aanbieding is.