LEGO City 4+ Luchtpolitie Vliegtuigpatrouille - 60206

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

Spring in het vliegtuig van de Luchtpolitie en voer vanuit de lucht patrouilles uit in de straten van LEGO® City! Wacht eens even, wat doet die boef daar met die kluis? Schijn rond met het zoeklicht, richt het op de boef en maak een duikvlucht om hem aan te houden...

Lees meer..
4.9/5
Lees alle reviews

€16.70

Beste deal bij: Conrad

20 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€16.70

20% Goedkoper

€20.94

Beschrijving LEGO

Spring in het vliegtuig van de Luchtpolitie en voer vanuit de lucht patrouilles uit in de straten van LEGO® City! Wacht eens even, wat doet die boef daar met die kluis? Schijn rond met het zoeklicht, richt het op de boef en maak een duikvlucht om hem aan te houden voordat hij ervandoor gaat! Het is weer een spannende dag in LEGO City! Eigenschappen: LEGO® 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen. Hun vertrouwen groeit dankzij de eenvoudige bouwstappen, die een perfecte opstap vormen voor het bouwen met LEGO stenen. Inclusief 2...

Spring in het vliegtuig van de Luchtpolitie en voer vanuit de lucht patrouilles uit in de straten van LEGO® City! Wacht eens even, wat doet die boef daar met die kluis? Schijn rond met het zoeklicht, richt het op de boef en maak een duikvlucht om hem aan te houden voordat hij ervandoor gaat! Het is weer een spannende dag in LEGO City! Eigenschappen: LEGO® 4+ sets zijn speciaal ontworpen zodat jonge kinderen er leuk en gemakkelijk mee kunnen spelen. Hun vertrouwen groeit dankzij de eenvoudige bouwstappen, die een perfecte opstap vormen voor het bouwen met LEGO stenen. Inclusief 2 LEGO® City minifiguren: een Luchtpolitie piloot en een boef. De set bestaat uit een eenvoudig te bouwen vliegtuig van de Luchtpolitie met een cockpit die open kan met ruimte voor een minifiguur, een zoeklicht en een startsteen-bouwplaat waardoor je kind snel kan beginnen met bouwen en spelen in de spannende wereld van LEGO® City. Ook inclusief een minikluis die open kan, met ruimte voor buit. Accessoire-elementen: 2 edelsteen-elementen, een breekijzer en een set handboeien. Forceer de kluisdeur met het breekijzer om bij de edelstenen te komen. Scheer door de lucht tijdens een supersnelle politieachtervolging per vliegtuig. Schijn rond met het zoeklicht om de boef te vinden voordat hij er met de buit vandoor gaat! LEGO® 4+ laat je kind kennismaken met de onbegrensde wereld van de helden van alledag met deze LEGO City politiesets. LEGO® 4+ speelsets heetten voorheen LEGO Juniors en zijn compatibel met alle LEGO bouwsets voor creatief bouwen. Een ideaal cadeautje voor kleuters en jonge kinderen. Het speelgoedvliegtuig van de Luchtpolitie is ca. 7 cm hoog, 14 cm lang en 11 cm breed.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016369816
Legocode 60206
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016369816

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City 4+ Luchtpolitie Vliegtuigpatrouille - 60206 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016369816 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City 4+ Luchtpolitie Vliegtuigpatrouille - 60206' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60206

Waar is LEGO City 4+ Luchtpolitie Vliegtuigpatrouille - 60206 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City 4+ Luchtpolitie Vliegtuigpatrouille - 60206 met het legonummer 60206 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City 4+ Luchtpolitie Vliegtuigpatrouille - 60206?

Het lego nummer van LEGO City 4+ Luchtpolitie Vliegtuigpatrouille - 60206 is 60206 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City 4+ Luchtpolitie Vliegtuigpatrouille - 60206 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City 4+ Luchtpolitie Vliegtuigpatrouille - 60206 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City 4+ Luchtpolitie Vliegtuigpatrouille - 60206 momenteel in de aanbieding is.