LEGO City 4+ Constructiebulldozer - 60252

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO City

De LEGO® City bouwvakkers zijn druk en hebben je hulp nodig. Zet de verkeerskegels en het bord neer om voorbijgangers te waarschuwen, klim naar boven en laat de sloopkogel slingeren om de muur af te breken. KRAAK! Stap nu achter het stuur van de machtige bulldozer en bedien de grote...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€57.50

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€57.50

Beschrijving LEGO

De LEGO® City bouwvakkers zijn druk en hebben je hulp nodig. Zet de verkeerskegels en het bord neer om voorbijgangers te waarschuwen, klim naar boven en laat de sloopkogel slingeren om de muur af te breken. KRAAK! Stap nu achter het stuur van de machtige bulldozer en bedien de grote laadschop om het puin op te ruimen. Wanneer je klaar bent, kun je de cementmolen van de aanhanger halen en aan de slag gaan met de nieuwe muur. Een drukke dag voor de bouwvakkers in LEGO City! Eigenschappen: Deze constructiebulldozerset voor kinderen is een ideale kennismaking met de spannende wereld...

De LEGO® City bouwvakkers zijn druk en hebben je hulp nodig. Zet de verkeerskegels en het bord neer om voorbijgangers te waarschuwen, klim naar boven en laat de sloopkogel slingeren om de muur af te breken. KRAAK! Stap nu achter het stuur van de machtige bulldozer en bedien de grote laadschop om het puin op te ruimen. Wanneer je klaar bent, kun je de cementmolen van de aanhanger halen en aan de slag gaan met de nieuwe muur. Een drukke dag voor de bouwvakkers in LEGO City! Eigenschappen: Deze constructiebulldozerset voor kinderen is een ideale kennismaking met de spannende wereld van LEGO® City. Geschikt voor kinderen van 4 jaar en ouder en ontworpen om creatief, zelfstandig spel te stimuleren, gebaseerd op situaties uit het echte leven. Wat zit er in de doos? Deze (60252) bouwplaatsspeelset bevat een bulldozer met werkende laadschop, een speelgoedkraan met sloopkogel, een cementmolen, 2 minifiguren en nog veel meer. Voeg alleen nog wat fantasie toe voor eindeloos plezier! Kinderen kunnen de bouwplaats afzetten met het bord en de verkeerskegels, de sloopkogel laten slingeren om de muur neer te halen, stenen opscheppen met de bulldozer, de cementmolen laten draaien en nog veel meer – een geweldig cadeau voor kinderen die dol zijn op fantasierijk spel. LEGO® City 4+ sets zijn voor jonge kinderen een leuke manier om de kunst van het bouwen met LEGO stenen onder de knie te krijgen. Met speciale startstenen en eenvoudige gedrukte bouwhandleidingen die kinderen helpen hun zelfvertrouwen en bouwvaardigheden stap voor stap te laten groeien. Gebouwd is de constructiebulldozer ca. 8 cm hoog, 12 cm lang en 6 cm breed en de aanhanger ca. 4 cm lang, 9 cm hoog en 4 cm breed. Geen batterijen nodig – dit bouwspeelgoed wordt aangedreven door kleine kinderen met een grote fantasie, dus het spelen kan meteen beginnen! De instructies om deze 4+ set te bouwen zitten in de doos. Of ga online om Instructions PLUS te downloaden, beschikbaar als onderdeel van de gratis LEGO® Life app. Zoom, draai en visualiseer het model om het bouwproces op het scherm tot leven te brengen. LEGO® City Geweldige voertuigen sets helpen kinderen hun fysieke vaardigheden en zelfvertrouwen te ontwikkelen met gebouwen boordevol functies, realistische voertuigen en leuke personages die zelfstandig, onbegrensd spelen stimuleren. LEGO® stenen zijn ontworpen volgens de hoogste industrienormen. Daarom is LEGO City bouwspeelgoed altijd consistent, compatibel en comfortabel inelkaar te zetten en uit elkaar te halen. Bij de LEGO Groep testen we de LEGO® City sets grondig om er zeker van te zijn dat elk van deze unieke speelsets voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Kenmerken
Serie LEGO City
Merk LEGO
EAN 5702016617863
Legocode 60252
Leeftijd 4 - 7 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016617863

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO City 4+ Constructiebulldozer - 60252 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016617863 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO City 4+ Constructiebulldozer - 60252' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO City Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 60252

Waar is LEGO City 4+ Constructiebulldozer - 60252 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO City 4+ Constructiebulldozer - 60252 met het legonummer 60252 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO City 4+ Constructiebulldozer - 60252?

Het lego nummer van LEGO City 4+ Constructiebulldozer - 60252 is 60252 bekijk hier alle kenmerken van LEGO City 4+ Constructiebulldozer - 60252 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO City 4+ Constructiebulldozer - 60252 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO City 4+ Constructiebulldozer - 60252 momenteel in de aanbieding is.