LEGO Chima Speedorz Junglepoorten - 70104

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Chima

Word een meester in Speedor controle bij de Junglepoort! Bevestig Lennox op de leeuwen Speedor, trek aan het koord en probeer door de poort heen te schieten om de CHI te winnen! Voeg de power-up wielen toe om je Speedor in een kaarsrechte lijn te laten bewegen! De set is...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€34.99

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€34.99

Beschrijving LEGO

Word een meester in Speedor controle bij de Junglepoort! Bevestig Lennox op de leeuwen Speedor, trek aan het koord en probeer door de poort heen te schieten om de CHI te winnen! Voeg de power-up wielen toe om je Speedor in een kaarsrechte lijn te laten bewegen! De set is inclusief minifiguur, 2 wapens, Speedor, trekkoord, power-up, 2 vuurkegels, 6 CHI en 5 gamekaarten. Test je nauwkeurigheid en timing met dit spannende spel voor 1 of meer spelers! Inclusief Lennox minifiguur met 2 wapens Met Junglepoort, 2 vuurkegels, leeuwen Speedor, trekkoord, power-up, 6 CHI en 5 gamekaarten Inclusief een CHI...

Word een meester in Speedor controle bij de Junglepoort! Bevestig Lennox op de leeuwen Speedor, trek aan het koord en probeer door de poort heen te schieten om de CHI te winnen! Voeg de power-up wielen toe om je Speedor in een kaarsrechte lijn te laten bewegen! De set is inclusief minifiguur, 2 wapens, Speedor, trekkoord, power-up, 2 vuurkegels, 6 CHI en 5 gamekaarten. Test je nauwkeurigheid en timing met dit spannende spel voor 1 of meer spelers! Inclusief Lennox minifiguur met 2 wapens Met Junglepoort, 2 vuurkegels, leeuwen Speedor, trekkoord, power-up, 6 CHI en 5 gamekaarten Inclusief een CHI wapen en een secundair wapen Schiet razendsnel door de eeuwenoude Junglepoort! Strijd om de machtige CHI! Trek aan het koord om je Speedor te lanceren! Voeg de power-up wielen toe voor een kaarsrechte vuurlijn! Neem het op tegen je vrienden in een spel vol actie! Verzamel de complete serie LEGO Chima Speedorz en combineer op allerlei manieren.

Kenmerken
Serie LEGO Chima
Merk LEGO
EAN 5702014972193
Legocode 70104
Leeftijd 6 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702014972193

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Chima Speedorz Junglepoorten - 70104 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702014972193 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Chima Speedorz Junglepoorten - 70104' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Chima Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70104

Waar is LEGO Chima Speedorz Junglepoorten - 70104 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Chima Speedorz Junglepoorten - 70104 met het legonummer 70104 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Chima Speedorz Junglepoorten - 70104?

Het lego nummer van LEGO Chima Speedorz Junglepoorten - 70104 is 70104 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Chima Speedorz Junglepoorten - 70104 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Chima Speedorz Junglepoorten - 70104 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Chima Speedorz Junglepoorten - 70104 momenteel in de aanbieding is.