LEGO Chima Schietoefeningen - 70101

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Chima

Ga op pad naar het adelaar-territorium van Chima en train Equila's precisie en timing op de oefenbaan. Bevestig Equila op de adelaar Speedor, trek aan het koord en stuur de Speedor ervandoor! Als je de plaat raakt, wordt de adelaar-pijl op het raven-doel afgevuurd en kun je de CHI veroveren!...

Lees meer..
5/5
Lees alle reviews

€24.95

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€24.95

Beschrijving LEGO

Ga op pad naar het adelaar-territorium van Chima en train Equila's precisie en timing op de oefenbaan. Bevestig Equila op de adelaar Speedor, trek aan het koord en stuur de Speedor ervandoor! Als je de plaat raakt, wordt de adelaar-pijl op het raven-doel afgevuurd en kun je de CHI veroveren! Voeg een power-up toe voor nog meer vuurkracht! De set is inclusief minifiguur, 2 wapens, Speedor, trekkoord, power-up, 6 CHI en 5 gamekaarten. Test je nauwkeurigheid en timing met dit flitsend snelle trekkoord spel voor 1 of meer spelers! Inclusief Equila minifiguur met 2 wapens Met 3 doelen, adelaar-pijl, adelaar-Speedor,...

Ga op pad naar het adelaar-territorium van Chima en train Equila's precisie en timing op de oefenbaan. Bevestig Equila op de adelaar Speedor, trek aan het koord en stuur de Speedor ervandoor! Als je de plaat raakt, wordt de adelaar-pijl op het raven-doel afgevuurd en kun je de CHI veroveren! Voeg een power-up toe voor nog meer vuurkracht! De set is inclusief minifiguur, 2 wapens, Speedor, trekkoord, power-up, 6 CHI en 5 gamekaarten. Test je nauwkeurigheid en timing met dit flitsend snelle trekkoord spel voor 1 of meer spelers! Inclusief Equila minifiguur met 2 wapens Met 3 doelen, adelaar-pijl, adelaar-Speedor, trekkoord, power-up, 6 CHI en 5 gamekaarten Wapens: een CHI wapen en een secundair wapen Vuur de adelaar-pijl af en probeer de doelen te raken! Strijd om 6 CHI! Bevestig de power-up voor hevigere strijd Trek aan het koord en stuur de Speedor ervandoor! Neem het op tegen je vrienden in een spel vol actie! Verzamel de complete serie LEGO Chima Speedorz en combineer op allerlei manieren.

Kenmerken
Serie LEGO Chima
Merk LEGO
EAN 5702014972063
Legocode 70101
Leeftijd 7 - 12 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702014972063

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Chima Schietoefeningen - 70101 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702014972063 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Chima Schietoefeningen - 70101' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Chima Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70101

Waar is LEGO Chima Schietoefeningen - 70101 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Chima Schietoefeningen - 70101 met het legonummer 70101 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Chima Schietoefeningen - 70101?

Het lego nummer van LEGO Chima Schietoefeningen - 70101 is 70101 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Chima Schietoefeningen - 70101 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Chima Schietoefeningen - 70101 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Chima Schietoefeningen - 70101 momenteel in de aanbieding is.