LEGO Chima Phoenix Vuurtempel - 70146

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Chima

Het ultieme duel tussen Vuur en IJs begint als de Sabeltandstrijders de machtige Vuurtempel van de Phoenix stam aanvallen. Als het de Sabeltand-stam lukt de grote Phoenix aanvoerder Fluminox en zijn CHI te vangen, krijgen ze de controle over het hele Koninkrijk! Achter de hekken van de tempel is een...

Lees meer..
4.6/5
Lees alle reviews

€164.95

Beste deal bij: Bol.com

Webshop Aanbieding

€164.95

Beschrijving LEGO

Het ultieme duel tussen Vuur en IJs begint als de Sabeltandstrijders de machtige Vuurtempel van de Phoenix stam aanvallen. Als het de Sabeltand-stam lukt de grote Phoenix aanvoerder Fluminox en zijn CHI te vangen, krijgen ze de controle over het hele Koninkrijk! Achter de hekken van de tempel is een poel vol vuurbollen en een arsenaal aan vurige wapens om indringers een warm welkom te bezorgen. Help Flinx de Tempel vanuit de geschutskoepel te verdedigen en lanceer de Vuurbommen. Het moet snel gaan want anders breken de sterke klauwen van het Sabeltand voertuig de muren van de Tempel open. Als...

Het ultieme duel tussen Vuur en IJs begint als de Sabeltandstrijders de machtige Vuurtempel van de Phoenix stam aanvallen. Als het de Sabeltand-stam lukt de grote Phoenix aanvoerder Fluminox en zijn CHI te vangen, krijgen ze de controle over het hele Koninkrijk! Achter de hekken van de tempel is een poel vol vuurbollen en een arsenaal aan vurige wapens om indringers een warm welkom te bezorgen. Help Flinx de Tempel vanuit de geschutskoepel te verdedigen en lanceer de Vuurbommen. Het moet snel gaan want anders breken de sterke klauwen van het Sabeltand voertuig de muren van de Tempel open. Als je de Vuur-CHI kracht activeert, verandert de tempel in een reusachtige vliegende Phoenix die het in de lucht kan opnemen tegen de Sabeltand flyer! Inclusief 7 minifiguren met wapens en accessoires: Fluminox, Flinx, Foltrax, Tormak, Li'Ella, Stealthor en Voom Voom. Aantal onderdelen in deze LEGO set: 1301 Winnaar Speelgoed van het Jaar België – Categorie Jongens Speelgoed Genomineerd voor Speelgoed van het Jaar – Categorie 8-9 jaar Juryrapport: De Chima Phoenix Vuurtempel is een compleet actieverhaal in een doos. Zet de tempel in elkaar en spelen maar. Pedagoog: Dit LEGO speelgoed vraagt om fantasie in het spelen met alle onderdelen van deze vuurtempel. Verder is het bouwen van de Vuurtempel ook een klus van grote precisie en goed volgen van het bouwschema (n.b. 1301 LEGO bouwstukjes!). Fijne motoriek, handvaardigheid en spelbehendigheid, deze zaken komen allemaal samen in deze LEGO Vuurtempel.

Kenmerken
Serie LEGO Chima
Merk LEGO
EAN 5702015124065
Legocode 70146
Leeftijd 9 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015124065

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Chima Phoenix Vuurtempel - 70146 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015124065 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Chima Phoenix Vuurtempel - 70146' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Chima Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70146

Waar is LEGO Chima Phoenix Vuurtempel - 70146 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Chima Phoenix Vuurtempel - 70146 met het legonummer 70146 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Chima Phoenix Vuurtempel - 70146?

Het lego nummer van LEGO Chima Phoenix Vuurtempel - 70146 is 70146 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Chima Phoenix Vuurtempel - 70146 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Chima Phoenix Vuurtempel - 70146 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Chima Phoenix Vuurtempel - 70146 momenteel in de aanbieding is.