LEGO Batman Movie Two-Face Dubbele Verwoesting - 70915

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Batman Movie

Houd de machtige graafmachine van Two-Face tegen met Batman en zijn Batcycle, met deze spannende De LEGO Batman Film-set: Two-Face dubbele verwoesting. De graafmachine van Two-Face is inclusief cabine met plaats voor een minifiguur en echt werkende graafmachine-arm met laadschop en is ontworpen voor soepel stuurgedrag. De machine ziet er...

Lees meer..
4.8/5
Lees alle reviews

€139.94

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€139.94

Beschrijving LEGO

Houd de machtige graafmachine van Two-Face tegen met Batman en zijn Batcycle, met deze spannende De LEGO Batman Film-set: Two-Face dubbele verwoesting. De graafmachine van Two-Face is inclusief cabine met plaats voor een minifiguur en echt werkende graafmachine-arm met laadschop en is ontworpen voor soepel stuurgedrag. De machine ziet er heel gewoon uit aan zijn 'goede kant', maar aan de 'slechte kant' heeft hij enorme wielen met scherpe stekels en zesschots snelvuurgeschut. De Batcycle is inclusief cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, roterende dubbele noppenschieter en draaibaare knipraketlanceerder! Bij de set horen vier minifiguren met diverse wapens...

Houd de machtige graafmachine van Two-Face tegen met Batman en zijn Batcycle, met deze spannende De LEGO Batman Film-set: Two-Face dubbele verwoesting. De graafmachine van Two-Face is inclusief cabine met plaats voor een minifiguur en echt werkende graafmachine-arm met laadschop en is ontworpen voor soepel stuurgedrag. De machine ziet er heel gewoon uit aan zijn 'goede kant', maar aan de 'slechte kant' heeft hij enorme wielen met scherpe stekels en zesschots snelvuurgeschut. De Batcycle is inclusief cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur, roterende dubbele noppenschieter en draaibaare knipraketlanceerder! Bij de set horen vier minifiguren met diverse wapens en accessoires waarmee allerlei actiescènes kunnen worden bedacht en nagespeeld. Inclusief vier minifiguren: Batman, Two-Face en twee GCPD officieren. Eigenschappen: • De graafmachine van Two-Face heeft een uniek 'goede/slechte kant'-ontwerp, een cabine met plaats voor een minifiguur, een afneembaar dak, een wapenruim met pistool, vier enorme wielen (waarvan twee met stekels aan de 'slechte' kant), een echt werkende graafschop, soepel stuurgedrag, zesschots snelvuurgeschut, een rotor en opbergruimte aan de achterkant. • De Batcycle is inclusief twee grote wielen, een cockpit die open kan met plaats voor een minifiguur met een doorschijnend-gele voorruit en Batwing-vleugeldeuren, roterende dubbele noppenschieter en draaibare knipraketlanceerder. • Inclusief twee wegversperrings-elementen. • Schep minifiguren – en zelfs de Batcycle – op met de laadschop! • Wapens: Batmans twee Batarangs, het machinegeweer van Two-Face en het geweer en pistool van de GCPD officieren. • Accessoire-elementen: Batmans cape en gevormde gereedschapsriem, de kogelvrije vesten van de GCPD officieren plus een politiehelm en een walkietalkie.

Kenmerken
Serie LEGO Batman Movie
Merk LEGO
EAN 5702015870405
Legocode 70915
Leeftijd 9 - 14 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015870405

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Batman Movie Two-Face Dubbele Verwoesting - 70915 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015870405 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Batman Movie Two-Face Dubbele Verwoesting - 70915' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Batman Movie Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 70915

Waar is LEGO Batman Movie Two-Face Dubbele Verwoesting - 70915 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Batman Movie Two-Face Dubbele Verwoesting - 70915 met het legonummer 70915 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Batman Movie Two-Face Dubbele Verwoesting - 70915?

Het lego nummer van LEGO Batman Movie Two-Face Dubbele Verwoesting - 70915 is 70915 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Batman Movie Two-Face Dubbele Verwoesting - 70915 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Batman Movie Two-Face Dubbele Verwoesting - 70915 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Batman Movie Two-Face Dubbele Verwoesting - 70915 momenteel in de aanbieding is.