LEGO Architecture Londen - 21034

Merk:

LEGO

Serie:

LEGO Architecture

Bouw dit gedetailleerde LEGO® model als een prachtig eerbetoon aan de architectonische veelzijdigheid van Londen. De LEGO Architecture Skyline collectie bestaat uit modellen die zichtbaar in huis of op kantoor kunnen worden geplaatst. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, architectuur, cultuur, geschiedenis en design. De sets hebben een...

Lees meer..
4.7/5
Lees alle reviews

€37.94

Beste deal bij: Alternate

17 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€37.94

17% Goedkoper

€37.95

17% Goedkoper

€39.69

14% Goedkoper

€39.94

13% Goedkoper

€39.99

13% Goedkoper

€42.98

6% Goedkoper

€45.94

Beschrijving LEGO

Bouw dit gedetailleerde LEGO® model als een prachtig eerbetoon aan de architectonische veelzijdigheid van Londen. De LEGO Architecture Skyline collectie bestaat uit modellen die zichtbaar in huis of op kantoor kunnen worden geplaatst. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, architectuur, cultuur, geschiedenis en design. De sets hebben een natuurgetrouw kleurschema en zijn nauwkeurig op schaal gemaakt voor een realistische weergave van de onderlinge proporties. De set bestaat uit: the National Gallery, Nelson's Column, London Eye, Big Ben (the Elizabeth Tower) en Tower Bridge en is voorzien van een decoratief "London" naamplaatje. Eigenschappen: Een LEGO® Architecture interpretatie van Londen....

Bouw dit gedetailleerde LEGO® model als een prachtig eerbetoon aan de architectonische veelzijdigheid van Londen. De LEGO Architecture Skyline collectie bestaat uit modellen die zichtbaar in huis of op kantoor kunnen worden geplaatst. Ze zijn speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, architectuur, cultuur, geschiedenis en design. De sets hebben een natuurgetrouw kleurschema en zijn nauwkeurig op schaal gemaakt voor een realistische weergave van de onderlinge proporties. De set bestaat uit: the National Gallery, Nelson's Column, London Eye, Big Ben (the Elizabeth Tower) en Tower Bridge en is voorzien van een decoratief "London" naamplaatje. Eigenschappen: Een LEGO® Architecture interpretatie van Londen. Inclusief National Gallery, Nelson's Column, London Eye, Big Ben (the Elizabeth Tower) en Tower Bridge. Het water van de Thames wordt aangeduid met transparante tegeltjes op een bodemplaat. De Tower Bridge kan open en dicht. Het bijgesloten boekje bevat informatie over de ontwerper van de set, de architectuur en geschiedenis van de gebouwen en historische feiten over de stad Londen en het architectonische erfgoed ervan (alleen in het Engels. Versies in andere talen kunnen worden gedownload van LEGO.com/architecture). Inclusief 4 x 32 bodemplaat met tegels en decoratief "London" naamplaatje. Bouw je eigen versie van een van de mooiste steden ter wereld met de LEGO® Architecture Skyline collectie. De LEGO® Architecture serie is een eerbetoon in LEGO stenen aan de wereld van de architectuur, speciaal ontwikkeld voor liefhebbers van reizen, design, architectuur en geschiedenis. Deze set omvat meer dan 460 LEGO® elementen en biedt een passende bouwervaring voor fans vanaf 12 jaar. Afmetingen: 15 cm hoog, 28 cm breed en 8 cm diep.

Kenmerken
Serie LEGO Architecture
Merk LEGO
EAN 5702015865333
Legocode 21034
Leeftijd 12 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015865333

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Architecture Londen - 21034 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015865333 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Architecture Londen - 21034' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Architecture Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 21034

Waar is LEGO Architecture Londen - 21034 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Architecture Londen - 21034 met het legonummer 21034 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Architecture Londen - 21034?

Het lego nummer van LEGO Architecture Londen - 21034 is 21034 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Architecture Londen - 21034 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Architecture Londen - 21034 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Architecture Londen - 21034 momenteel in de aanbieding is.