LEGO Romantische Valentijnsdag-Picknick - 40236

Merk:

LEGO

Vier Valentijnsdag met een romantische LEGO® picknick! Vier de liefde met deze romantische picknickset voor Valentijnsdag, inclusief 2 verliefde minifiguren die op een hartvormig grasveld genieten van broodjes, cakejes en een drankje in de schaduw van een boom vol bloesem. De set bevat ook een bouwbaar picknickkleed, een rode ballon,...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€29.00

Beste deal bij: Bol

Webshop Aanbieding

€29.00

Beschrijving LEGO

Vier Valentijnsdag met een romantische LEGO® picknick! Vier de liefde met deze romantische picknickset voor Valentijnsdag, inclusief 2 verliefde minifiguren die op een hartvormig grasveld genieten van broodjes, cakejes en een drankje in de schaduw van een boom vol bloesem. De set bevat ook een bouwbaar picknickkleed, een rode ballon, een boeket bloemen en etens- en drankaccessoires: alles wat je nodig hebt voor een heerlijke lentepicknick! Een feestelijk cadeau voor echte LEGO® fans. * De set omvat een boom met bloesem, een hartvormig grasveld, een boeket bloemen, een rode ballon en verschillende accessoires en elementen om zelf te bouwen waaronder...

Vier Valentijnsdag met een romantische LEGO® picknick! Vier de liefde met deze romantische picknickset voor Valentijnsdag, inclusief 2 verliefde minifiguren die op een hartvormig grasveld genieten van broodjes, cakejes en een drankje in de schaduw van een boom vol bloesem. De set bevat ook een bouwbaar picknickkleed, een rode ballon, een boeket bloemen en etens- en drankaccessoires: alles wat je nodig hebt voor een heerlijke lentepicknick! Een feestelijk cadeau voor echte LEGO® fans. * De set omvat een boom met bloesem, een hartvormig grasveld, een boeket bloemen, een rode ballon en verschillende accessoires en elementen om zelf te bouwen waaronder een picknicktafel, 2 broodjes, cakejes, een tafel, 2 glazen en een fles. * Inclusief 2 minifiguren: een jongen en een meisje en een vogel. * Valentijnsdag-picknick is 9cm hoog, 12cm breed en 12cm diep. * Een geweldig Valentijnsdag cadeau voor LEGO fans.

Kenmerken
Merk LEGO
EAN 5702015866996
Legocode 40236
Leeftijd 7 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702015866996

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Romantische Valentijnsdag-Picknick - 40236 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702015866996 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Romantische Valentijnsdag-Picknick - 40236' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 40236

Waar is LEGO Romantische Valentijnsdag-Picknick - 40236 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Romantische Valentijnsdag-Picknick - 40236 met het legonummer 40236 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Romantische Valentijnsdag-Picknick - 40236?

Het lego nummer van LEGO Romantische Valentijnsdag-Picknick - 40236 is 40236 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Romantische Valentijnsdag-Picknick - 40236 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Romantische Valentijnsdag-Picknick - 40236 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Romantische Valentijnsdag-Picknick - 40236 momenteel in de aanbieding is.