LEGO Classic Stenen en Dieren - 11011

Merk:

LEGO

Leeftijdscategorie: 4+. Aantal onderdelen: 1500. Kijk hoe de ogen van jouw kleine bouwer oplichten als hij of zij een kleurrijke stenenverzameling transformeert tot een panda, dinosaurus, eenhoorn... Er kunnen 10 geweldige dieren gebouwd worden en verder zijn er genoeg extra stenen om alles te bouwen wat kinderen maar kunnen verzinnen!...

Lees meer..

0

/5
Lees alle reviews

€64.98

Beste deal bij: Lego.com

12 % Goedkoper

Webshop Aanbieding

€64.98

12% Goedkoper

€74.00

Beschrijving LEGO

Leeftijdscategorie: 4+. Aantal onderdelen: 1500. Kijk hoe de ogen van jouw kleine bouwer oplichten als hij of zij een kleurrijke stenenverzameling transformeert tot een panda, dinosaurus, eenhoorn... Er kunnen 10 geweldige dieren gebouwd worden en verder zijn er genoeg extra stenen om alles te bouwen wat kinderen maar kunnen verzinnen! Breng creatief speelplezier binnen handbereik van je jonge dierenliefhebber. Terwijl kinderen de eindeloze bouwmogelijkheden verkennen, ontwikkelen ze waardevolle vaardigheden die een leven lang meegaan. • Kinderen kunnen 10 leuke, herkenbare dieren bouwen en worden creatief als ze de set gaan gebruiken voor fantasierijk spel. Voeg hier de onbeperkte mogelijkheden aan...

Leeftijdscategorie: 4+. Aantal onderdelen: 1500. Kijk hoe de ogen van jouw kleine bouwer oplichten als hij of zij een kleurrijke stenenverzameling transformeert tot een panda, dinosaurus, eenhoorn... Er kunnen 10 geweldige dieren gebouwd worden en verder zijn er genoeg extra stenen om alles te bouwen wat kinderen maar kunnen verzinnen! Breng creatief speelplezier binnen handbereik van je jonge dierenliefhebber. Terwijl kinderen de eindeloze bouwmogelijkheden verkennen, ontwikkelen ze waardevolle vaardigheden die een leven lang meegaan. • Kinderen kunnen 10 leuke, herkenbare dieren bouwen en worden creatief als ze de set gaan gebruiken voor fantasierijk spel. Voeg hier de onbeperkte mogelijkheden aan toe die vrij bouwen biedt en alles is mogelijk! • Met dit creatieve speelgoed kunnen kinderen een pauw, stier, pinguïn, dinosaurus, eenhoorn, struisvogel, slak, nijlpaard, panda en giraffe bouwen... en alles wat ze verder maar kunnen verzinnen! Met 1500 stenen zijn deze dieren nog maar het begin! • Jonge kinderen zullen genieten van het bouwen en spelen met hun modellen en het ontwikkelen van hun eigen creaties. Ze kunnen het bouwplezier verder uitbreiden door de stenen en onderdelen te combineren met ander LEGO® speelgoed. • Meisjes en jongens van 4 jaar en ouder zullen deze dierenbouwset geweldig vinden. Dit veelzijdige, leuke en leerzame LEGO® speelgoed is een ideaal kerst- of verjaardagscadeau voor elk kind dat van dieren houdt. • Met 1500 LEGO® stenen waarmee kinderen creatief aan de slag kunnen gaan, hoeven ze zich niet te beperken tot het bouwen van dieren terwijl ze hun bouwvaardigheden ontwikkelen – de mogelijkheden zijn eindeloos! • Voor deze dierenspeelset zijn geen batterijen nodig, dus het plezier stopt nooit! Het creatieve plezier wordt puur en alleen gevoed door kinderfantasie. Praktisch bouwspeelgoed zoals dit stimuleert een breed scala aan ontwikkelingsvoordelen. • Eenvoudige, duidelijke instructies voor elk dier zorgen ervoor dat kinderen de LEGO® modellen direct kunnen gaan bouwen zodra ze de doos openen. Hoe meer ze ermee spelen, hoe meer hun verbeelding spannende nieuwe mogelijkheden zal oproepen. • Ontwikkel het creatief denkvermogen en de fijne motoriek van kinderen met de gekke mix van stenen, onderdelen, ideeën en inspiratie die je in elke LEGO® Classic set vindt. Geweldig onbegrensd spel voor beginnende LEGO bouwers! • LEGO® speelgoed voldoet aan de hoogste industrienormen. De stenen zijn consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen – en dat is al zo sinds 1958. • LEGO® speelgoed voldoet aan de strengste wereldwijde veiligheids- en kwaliteitsnormen. De LEGO Groep gooit, plet, draait, verhit, buigt, bekrast en rekt de LEGO stenen en onderdelen zodat je zeker weet dat het speelgoed veilig is voor jouw kind.

Kenmerken
Merk LEGO
EAN 5702016668056
Legocode 11011
Leeftijd 4 - 99 jaar
Bouwtekening Download

Omschrijving: EAN 5702016668056

Ben je opzoek naar een leuk en educatief cadeau of wil jezelf uren lang speelplezier? Dan is LEGO het ideale speelgoed! LEGO is voor jong en oud en bijna iedereen is ermee opgegroeid. Bekijk de productafbeelding van de doos om te achterhalen voor welke leeftijd LEGO Classic Stenen en Dieren - 11011 het meest geschikt is. Op LegoExpert kun je eenvoudig LEGO vergelijken van de grootste online webshops en speelgoedwinkels zoals wehkamp en bol.com om de beste LEGO aanbieding weer te geven. Op basis van de EAN code 5702016668056 zijn alle aanbieders op prijs gesorteerd zodat jij snel de beste deal kunt maken. Mocht 'LEGO Classic Stenen en Dieren - 11011' nog niet helemaal aansluiten bij je wensen, kijk dan naar ander speelgoed binnen LEGO Of filter op jongens of meisjes voor een nog bredere overzicht.

Veelgestelde vragen over LEGO - 11011

Waar is LEGO Classic Stenen en Dieren - 11011 het goedkoopst?

Ben je benieuwd waar je de LEGO Classic Stenen en Dieren - 11011 met het legonummer 11011 het beste kunt kopen? Bekijk hier waar je deze kunt kopen.

Welk lego nummer heeft LEGO Classic Stenen en Dieren - 11011?

Het lego nummer van LEGO Classic Stenen en Dieren - 11011 is 11011 bekijk hier alle kenmerken van LEGO Classic Stenen en Dieren - 11011 en waar deze nog beschikbaar is.

Is LEGO Classic Stenen en Dieren - 11011 ook momenteel in de aanbieding?

Bekijk met deze handige aanbieding checker of LEGO Classic Stenen en Dieren - 11011 momenteel in de aanbieding is.