Black Friday LEGO deals 2020

black friday

Op vrijdag 27 november 2020 is het weer zover, Black Friday! Dit fenomeen is overgewaaid uit Amerika waar Black Friday de dag na Thanksgiving Day is en de meeste werknemers vrij zijn. Hierdoor wordt Black Friday beschouwd als het begin van het seizoen voor kerstaankopen. Omdat mensen in deze tijd van het jaar vaak veel geld uitgeven stunten winkels en webshops met grootste kortingen om klanten te trekken. Inmiddels wordt Black Friday steeds bekender in Nederland en profiteren steeds meer mensen van te gekke deals. Veel discounts worden gegeven op electronica maar ook andere branches willen meeliften op dit moment zoals fashion en food. Maar omdat Black Friday altijd vlak voor Sinterklaas valt, is dit ook het moment om goede speelgoed deals te scoren. Wij van LegoExpert hebben daarom de grootste LEGO aanbiedingen die bij ons bekend zijn overzichtelijk voor je weergegeven. Kortingen kunnen oplopen tot wel 80%, door simpelweg aanbiedingen van LEGO aanbieders en speelgoedwinkels te vergelijken. Sla nu ook je slag en krijg meer LEGO voor je geld!

alternate lego
bol.com lego
conrad lego
intertoys lego
wehkamp lego
SpeelgoedSpeelgoed
GamesGames

LEGO

In het begin van de 20e eeuw begon een Deense speelgoedfabrikant gekleurde kunststof blokjes en -figuurtjes te produceren. Bijna een eeuw later is LEGO nog steeds het meest geliefde speelgoed van kinderen. Er zijn inmiddels al veel verschillende soorten productlijnen, zoals bijvoorbeeld: LEGO Friends, LEGO Technic, LEGO City en recentelijk zelfs LEGO NINJAGO. LEGO komt ook steeds meer tot leven op het witte doek. Er zijn al verschillende LEGO movies geproduceerd, namelijk The LEGO Batman Movie en De Lego Film 2.

Het beste cadeau

Ben je op zoek naar een leuk educatief cadeau voor je kids, neefje, nichtje, buurjongen, buurmeisje of lekker voor jezelf? Ontdek dan de ongekende speelmogelijkheden van LEGO. Er zijn honderden verschillende soorten LEGO in veel verschillende types. Van LEGO City tot LEGO Star Wars. Voor de allerkleinsten met LEGO DUPLO tot alles voor de techneuten met LEGO Technic. LEGO is dus speelgoed voor jong en oud, voor jongens als meisjes. Maar ook voor ieder zijn budget van goedkope LEGO onder de 10 euro tot aan duurdere LEGO voor honderden euro’s. Dit tijdloze speelgoed prikkelt iedereen zijn fantasie zodat men lekker kan wegdromen in hen eigen wereld. LEGO is als cadeau altijd een succes. Zelfs als het cadeautje dubbel is kunnen de extra bouwstenen gebruikt worden om tot een geniale eigen LEGO creatie te komen. LEGO is populair als verjaardagscadeau voor kinderen. Dit omdat het kind lekker zijn creativiteit de vrije loop kan laten en even weg is van alle beeldschermen zoals televisie, (spel)computers, tablets en mobiele telefoons. Daarnaast is LEGO betaalbaar en in verschillende prijscategorieën te koop. Oftewel, LEGO is het meest ideale cadeau!

LEGO Black Friday

Als echte koopjesjager wil je natuurlijk niet te veel betalen voor LEGO. Het vinden van een koopje hebben wij voor jou erg gemakkelijk gemaakt. Op deze pagina staan namelijk alle LEGO aanbiedingen van de grootste speelgoedwinkels en webshops in Nederland op een rij. Per type LEGO staan de producten met de hoogste korting van hoog naar lager gesorteerd. De ene naar de andere prijsverlaging vliegt je om de oren. Bijna iedere aanbieder heeft namelijk wel wat LEGO in de uitverkoop met kortingen soms wel oplopend tot 60% korting! Deze scherpe prijzen worden soms gehaald door groot en daarmee goedkoop inkopen maar soms worden producten in de uitverkoop gedaan omdat ze tegen de hogere prijs niet worden verkocht. Men is natuurlijk altijd op zoek naar betaalbaar speelgoed. Doordat Lego Expert het aanbod van de grootste (online) speelgoedwinkels eenvoudig weer heeft gegeven, krijg jij het meeste LEGO voor je geld!

De vraag die wij vaak krijgen is ‘wanneer is de beste tijd om LEGO te kopen?’. Het antwoord op deze vraag is dat het hele jaar goede LEGO aanbiedingen met stuntprijzen zijn. Toch zien we de beste deals eind november op Black Friday. In de hele markt is er dan uitverkoop en met Sinterklaas en Kerst in aankomst is het slim om alvast cadeaus en schoencadeautjes in te slaan.

Black Friday LEGO folder aanbiedingen

Het doel van deze vergelijkingssite is het in kaart brengen van de beste LEGO deals. Dagelijks updaten we het aanbod van de grootste online webshops zoals Bol.com, Wehkamp en Blokker en speelgoedwinkels zodat we het aanbod goed kunnen vergelijken. Zo nu en dan stunten grote winkelketens zoals Kruidvat en Trekpleister en supermarkten zoals Jumbo, Dirk en Lidl ook met LEGO deals. Ook hebben Zeeman, Wibra en HEMA af en toe een folder aanbiedingen. Deze super aanbiedingen willen we jullie niet onthouden. Doordat deze deals vaak niet op de website worden vertoond verwijzen we je graag door naar de wekelijkse folder aanbieders.